وبلاگ

میراکنترل / مقالات مرتبط با تجهیزات الکتریکال / تفاوت بین خروجی ترانزیستور و رله پی ال سی چیست؟

تفاوت بین خروجی ترانزیستور و رله پی ال سی چیست؟

تفاوت بین خروجی ترانزیستور و رله پی ال سی چیست؟
زمان مطالعه: 2 دقیقه

در این مقاله قصد داریم خروجی ترانزیستور و رله پی ال سی را با یکدیگر مقایسه کنیم.

🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل

فهرست مطالب:

🔰ظرفیت اضافه بار ترانزیستور و پی ال سی

🔰انواع ولتاژ و جریان بار

🔰نتیجه

ظرفیت اضافه بار ترانزیستور و پی ال سی

در شرایط کاری درجه بندی شده، رله پی ال سی طول عمری برابر با تعداد عملکرد دارد و ترانزیستور فقط دارای پیری است و محدودیتی در تعداد دفعات استفاده ندارد.

رله ها اجزای مکانیکی هستند، بنابراین عمر مفیدی دارند. ترانزیستورها قطعات الکترونیکی هستند، فقط قدیمی می شوند و محدودیتی برای تعداد دفعات استفاده وجود ندارد. رله ها همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات سوئیچ در دقیقه دارند، در حالی که ترانزیستورها اینطور نیستند.

انواع ولتاژ و جریان بار

نوع بار: ترانزیستورها فقط می توانند بارهای DC را حمل کنند، در حالی که رله پی ال سی ها می توانند هر دو بار AC و DC را حمل کنند.

جریان: جریان ترانزیستور 0.2A-0.3A، رله 2A.

ولتاژ: ترانزیستور را می توان به DC 24V متصل کرد (به طور کلی حداکثر ولتاژ DC 30V است و رله را می توان به DC 24V یا AC 220V متصل کرد.

ترانزیستورها سریعتر از رله پی ال سی ها پاسخ می دهند

اصل نوع خروجی رله پی ال سی این است که CPU سیم پیچ رله را هدایت می کند، به طوری که کنتاکت ها به داخل کشیده می شوند، به طوری که منبع تغذیه خارجی بار خارجی را از طریق کنتاکت های بسته هدایت می کند، جریان نشتی مدار باز صفر است و زمان پاسخ آهسته است (حدود 10 میلی ثانیه).

ظرفیت بار متفاوت

توانایی ترانزیستور برای حمل بار کمتر از رله پی ال سی برای حمل بار است. هنگام استفاده از ترانزیستور، گاهی اوقات چیزهای دیگری باید اضافه شود تا بار زیادی را هدایت کند (مانند رله ها، رله های حالت جامد و غیره).

مطلب پیشنهادی:
نقش سنسورهای نوری در کاربردهای الکترونیکی

نتیجه

اصل نوع خروجی ترانزیستور این است که CPU ترانزیستور را از طریق کوپلینگ نوری برای کنترل بار DC خارجی روشن و خاموش می کند و زمان پاسخ سریع است (حدود 0.2 میلی ثانیه یا حتی کمتر). خروجی ترانزیستور به طور کلی برای خروجی با سرعت بالا، مانند سروو / پله و غیره، برای خروجی با فرکانس کاری بالا استفاده می شود: مانند کنترل PID دما، که عمدتا در کنترل موتور پله، همچنین کنترل سروو، و کنترل شیر برقی (شیر) استفاده می شود.

فرکانس کاری بالاست.) ترانزیستورها عمدتاً برای کنترل موقعیت استفاده می شوند و خروجی کریستال برای ارسال پالس ها استفاده می شود. رله پی ال سی نمی تواند برای ارسال پالس استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را در موقعیت و کنترل قرار داد. اگر از رله برای کنترل سروو یا استپینگ موقعیت یابی استفاده می شود، باید یک ماژول موقعیت یابی اضافه شود که مقرون به صرفه نیست. و با خروجی ترانزیستور می توانید سروو و … را کنترل کنید.

[fusion_person name=”تیم تولیدمحتوای میراکنترل” title=”میراکنترل؛کنترل فرایند اتوماسیون” picture=”https://miracontroller.com/wp-content/uploads/2021/02/icons8-manager-80.png” picture_id=”21002|full” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”none” background_color=”” content_alignment=”center” icon_position=”bottom” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”left” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”https://wa.me/989125376505″ xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”info@miracontroller.ir” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است. استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.[/fusion_person][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است.
استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد

پست الکترونیک: miraco1393@gmail.com
ارتباط مستقیم: 09338888148

لینکدین میراکنترلفیسبوک میراکنترلتلگرام میراکنترلاینستاگرام میراکنترلواتس اپ میراکنترل

مقالات مرتبط

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

زمان مطالعه: ۲ دقیقه عملکرد ایمنی ابزار دقیق، یک حلقه کنترل در یک فرآیند یا دستگاه است که هدف آن ایمنی است. SIF، اختصار …

پکینگ استم شیر – روش تعویض

پکینگ استم شیر – روش تعویض

زمان مطالعه: ۳ دقیقه پکینگ استم ولو یا “پکینگ استم شیر”، فرآیندی است که در آن دنباله گلند ولو با مواد بسته‌بندی تنظیم می‌شود …

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه یک شیر، یک جزء است که می‌توان آن را در یک سیستم جریان سیالات و همچنین در یک سیستم فشاری …

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله، ما به بحث درباره کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در میدان می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای …

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه هنگامی که فشار به ترانسمیتر اعمال می‌شود، مقادیر حداقل و حداکثر برای محدوده اندازه‌گیری LRV و URVمی‌توانند با استفاده از …

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله به طراحی پاور ساپلای ۲۴ ولت مستقیم و کلیدهای مدار (نمایه‌ی فاز‌های طراحی) می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم …

بهینه سازی معماری پی ال سی

بهینه سازی معماری پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه این مقاله به بررسی تأثیر توزیع و چگالی ورودی/خروجی‌ها و ماژول‌ها بر هزینه سخت‌افزار می‌پردازد، به عبارت دیگر چگونگی بهینه‌سازی …

اندازه ماژول پی ال سی

اندازه ماژول پی ال سی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه می‌خواهیم برخی افکاری درباره نحوه تعیین اندازه ماژول پی ال سی بر اساس تراکم کارت‌ها داشته باشیم، یعنی درباره بهترین …

انتخاب ماژول های پی ال سی

انتخاب ماژول های پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه انتخاب ماژول‌های پی ال سی ابتدایی، تجزیه و تحلیل نیازهای فنی برنامه است. در اغلب موارد، این تجزیه و تحلیل …

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

زمان مطالعه: ۴ دقیقه در این مقاله، ما به بررسی روش انتخاب پردازنده مرکزی (CPU) و توضیح گزینه‌های اصلی برای معماری سیستم کنترل می‌پردازیم …

انتخاب HMI

انتخاب HMI

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله انتخاب پنل HMI  را مورد بررسی قرار می دهیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل انتخاب HMI …

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

زمان مطالعه: ۵ دقیقه در این مقاله، ما در مورد موضوع اجزای مختلف طرح سیستم دی سی اس و ماژول‌های آن مانند پردازنده‌ها و …

شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.