وبلاگ

میراکنترل / مقالات مرتبط با شیرهای صنعتی، محرک ها و رگولاتورها / 4 مزیت پوزیشنر شیرهای دیجیتال در مقابل آنالوگ

4 مزیت پوزیشنر شیرهای دیجیتال در مقابل آنالوگ

4 مزیت پوزیشنر شیرهای دیجیتال در مقابل آنالوگ
زمان مطالعه: 3 دقیقه

اگر به شما بگویم که یک ارتقاء ساده کارخانه وجود دارد که می توانید برای رقابتی تر شدن انجام دهید، چه؟

این یک تمرین فرضی نیست. با ارتقاء پوزیشنر‌های شیر خود از آنالوگ به دیجیتال، می‌توانید بهره‌وری کارخانه خود را به حداکثر برسانید و جایگاه خود را در بازار رقابتی امروز افزایش دهید.

در اینجا چهار مزیت پوزیشنرهای دیجیتالی شیر آورده شده است.

🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل

فهرست مطالب:

🔰قابلیت اطمینان و عملکرد بهتر کنترل ولو

🔰کالیبراسیون دقیق تر برای کنترل دقیق تر\

🔰تشخیص پیشرفته برای تعمیر و نگهداری پیش بینی

🔰راه اندازی آسان برای کاهش هزینه های راه اندازی

 

قابلیت اطمینان و عملکرد بهتر کنترل ولو

در هر صنعتی که هستید – انرژی، فرآوری صنعتی، تولید و غیره – احتمالاً برای بهبود بهره وری و کارایی با فشار دائمی روبرو هستید. نادیده گرفتن کنترل ولو های شما آسان است، اما آنها می توانند نقش بزرگی در این تلاش ایفا کنند.

با توجه به Flow Control، “یک کنترل ولو 3000 دلاری با عملکرد ضعیف می تواند به دلیل خاموش شدن، از دست رفتن تولید، کاهش راندمان و رویدادهای ناامن ضررهای قابل توجهی ایجاد کند.” پوزیشنر ‌های دیجیتالی شیرها با بهبود قابلیت اطمینان و عملکرد کنترل ولو، به محافظت در برابر همه این عواقب کمک می‌کنند.

کالیبراسیون دقیق تر برای کنترل دقیق تر

سطح کنترل فرآیندی که پوزیشنر ارائه می‌کند به میزان دقیق کالیبره شدن آن بستگی دارد. در اینجا پوزیشنرهای دیجیتال مزیت زیادی دارند زیرا قطعات متحرک کمتری نسبت به پوزیشنرهای آنالوگ دارند و به طور خودکار خود کالیبره می شوند. یک پوزیشنر آنالوگ برای تنظیم دستی بادامک به لمس چاشنی نیاز دارد. با پوزیشنرهای دیجیتالی هوشمند، تقریباً هر کسی می‌تواند دکمه سمت راست را فشار دهد تا شیر را هر بار به درستی کالیبره کند.

مطلب پیشنهادی:
پوزیشنر دیجیتال به جداسازی هوا کمک می کند.

کنترل دقیق تر، تنوع فرآیند را کاهش می دهد که منجر به سود عملیاتی بالاتر می شود.

4 مزیت پوزیشنر شیرهای دیجیتال در مقابل آنالوگ

تشخیص پیشرفته برای تعمیر و نگهداری پیش بینی

اگر یک پوزیشنر آنالوگ دارید، ممکن است کنترل ولو شما ضعیف عمل کند، اما تا زمانی که زمان سرویس آن شیر فرا نرسد، آن را نمی دانید. تا آن زمان، می‌توانستید صدها هزار یا حتی میلیون‌ها دلار ضرر بهره‌وری داشته باشید. حتی ممکن است مجبور شده باشید عملیات خود را برای تعمیرات اضطراری خاموش کنید.

پوزیشنرهای دیجیتال متغیرهای زیادی از قبیل حرکت و رانش سوپاپ، مصرف هوا، دما، اصطکاک سوپاپ و موارد دیگر را تحت نظر دارند و داده‌های بی‌درنگ را ارائه می‌دهند تا بتوانید مشکلات عملکردی را قبل از اینکه به شرایط اضطراری وارد شوند شناسایی و برطرف کنید.

بزرگترین مزیت پوزیشنرهای دیجیتال داده های بلادرنگ و تشخیصی است که ارائه می کنند.

راه اندازی آسان برای کاهش هزینه های راه اندازی

در نهایت، راه‌اندازی و نصب پوزیشنر‌های دیجیتالی شیر نسبت به آنالوگ‌ها بسیار آسان‌تر است. این به این دلیل است که دستگاه های دیجیتال را می توان به صورت الکترونیکی با دکمه های فشاری محلی، دستی های هوشمند یا لپ تاپ کالیبره و پیکربندی کرد. این نه تنها به این معنی است که می‌توانید حلقه‌های کنترلی خود را در طول فرآیند راه‌اندازی سریع‌تر راه‌اندازی و اجرا کنید، بلکه مجدداً خطر خطای انسانی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

[fusion_person name=”تیم تولیدمحتوای میراکنترل” title=”میراکنترل؛کنترل فرایند اتوماسیون” picture=”https://miracontroller.com/wp-content/uploads/2021/02/icons8-manager-80.png” picture_id=”21002|full” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”none” background_color=”” content_alignment=”center” icon_position=”bottom” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”left” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”https://wa.me/989125376505″ xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”info@miracontroller.ir” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است. استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.[/fusion_person][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است.
استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد

پست الکترونیک: miraco1393@gmail.com
ارتباط مستقیم: 09338888148

لینکدین میراکنترلفیسبوک میراکنترلتلگرام میراکنترلاینستاگرام میراکنترلواتس اپ میراکنترل

مقالات مرتبط

سیستم رله Redundant

سیستم رله Redundant

زمان مطالعه: ۲ دقیقه بیایید یک مثال ساده از چگونگی افزایش ایمنی طراحی ما با استفاده از رله‌های الکترومکانیکی سنتی را ببینیم. 🔹ارائه دهنده: …

درک سنسورهای مجاورتی (Proximity)

درک سنسورهای مجاورتی (Proximity)

زمان مطالعه: ۶ دقیقه تشخیص اشیاء یکی از اولین وظایف مهم در سطح میدانی است که قبل از هرگونه کنترل مبتنی بر فیدبک باید …

اصطلاحات سوئیچ فشار

اصطلاحات سوئیچ فشار

زمان مطالعه: ۴ دقیقه سوئیچ‌های فشار در کنترل و ابزار دقیق کارخانه‌ها بسیار محبوب و مهم هستند. این سوئیچ‌ها عمدتاً در مدارهای کنترلی و …

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

زمان مطالعه: ۲ دقیقه عملکرد ایمنی ابزار دقیق، یک حلقه کنترل در یک فرآیند یا دستگاه است که هدف آن ایمنی است. SIF، اختصار …

پکینگ استم شیر – روش تعویض

پکینگ استم شیر – روش تعویض

زمان مطالعه: ۳ دقیقه پکینگ استم ولو یا “پکینگ استم شیر”، فرآیندی است که در آن دنباله گلند ولو با مواد بسته‌بندی تنظیم می‌شود …

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه یک شیر، یک جزء است که می‌توان آن را در یک سیستم جریان سیالات و همچنین در یک سیستم فشاری …

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله، ما به بحث درباره کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در میدان می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای …

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه هنگامی که فشار به ترانسمیتر اعمال می‌شود، مقادیر حداقل و حداکثر برای محدوده اندازه‌گیری LRV و URVمی‌توانند با استفاده از …

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله به طراحی پاور ساپلای ۲۴ ولت مستقیم و کلیدهای مدار (نمایه‌ی فاز‌های طراحی) می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم …

بهینه سازی معماری پی ال سی

بهینه سازی معماری پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه این مقاله به بررسی تأثیر توزیع و چگالی ورودی/خروجی‌ها و ماژول‌ها بر هزینه سخت‌افزار می‌پردازد، به عبارت دیگر چگونگی بهینه‌سازی …

اندازه ماژول پی ال سی

اندازه ماژول پی ال سی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه می‌خواهیم برخی افکاری درباره نحوه تعیین اندازه ماژول پی ال سی بر اساس تراکم کارت‌ها داشته باشیم، یعنی درباره بهترین …

انتخاب ماژول های پی ال سی

انتخاب ماژول های پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه انتخاب ماژول‌های پی ال سی ابتدایی، تجزیه و تحلیل نیازهای فنی برنامه است. در اغلب موارد، این تجزیه و تحلیل …

شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.