وبلاگ

میراکنترل / مقالات مرتبط با اندازه گیر دما / RTD های لایه نازک پاسخ سریع و کالیبراسیون ساده را ارائه می دهند

RTD های لایه نازک پاسخ سریع و کالیبراسیون ساده را ارائه می دهند

RTD های لایه نازک پاسخ سریع و کالیبراسیون ساده را ارائه می دهند
زمان مطالعه: 3 دقیقه

اندازه جمع و جور و طراحی هوشمندانه دتکتورهای دمای مقاومتی OEE را در کاربردهای استریلیزاسیون بهبود می بخشد.

🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل

درباره نویسنده

Paul Studebaker سردبیر مجله Control است. او مدرک کارشناسی ارشد خود را در مهندسی متالورژی دریافت کرد و 12 سال تجربه در زمینه ساخت و تولید داشت، قبل از اینکه نویسنده و ویراستار برنده جایزه برای نشریاتی از جمله Control and Plant Services شود.

لایه نازک پاسخ سریع و کالیبراسیون ساده

ترموکوپل ها، RTD ها و ترمیستورها هر کدام حوزه های کاربردی دارند که در آن ها برتری دارند، اما به نظر می رسد هیچ یک از نسخه های موجود در کارخانه مواد تشکیل دهنده ماست در دانمارک کار نمی کند. خوشبختانه، پیشرفت‌های اخیر در فناوری لایه نازک، تکنیک‌های پیشرفته ساخت و برخی مهندسی هوشمندانه به کمک آمدند.

Chr. Hansen در کارخانه خود در Avedoere Holme دانمارک با سنسوهای دما مشکل داشت. سنسورهایی که استفاده می‌کردند به اندازه کافی سریع پاسخ نمی‌دادند و کالیبراسیون‌های مورد نیاز خیلی مکرر بودند و خیلی طول می‌کشید.

Chr. Hansen  کشت های باکتریایی را تولید می کند که توسط تولیدکنندگان مواد غذایی برای تهیه ماست استفاده می شود. در طول فرآیند دمای فوق العاده بالا (UHT) که برای استریل کردن محلول کشت باکتریایی استفاده می شود، کنترل دما بسیار مهم است. محلول باید در دمای بالاتر از 139 درجه سانتیگراد نگهداری شود. اگر دما کمتر از آن شود، فرآیند استریلیزاسیون باید تکرار شود.

این فرآیند به یک سنسور دما دقیق با زمان پاسخگویی بسیار سریع نیاز دارد. سنسورهای دمایی مختلفی که در هفت سال گذشته استفاده می‌کردند، از دقت ضعیف، عدم ثبات و پاسخ آهسته رنج می‌بردند. Chr. Hansen آن سنسورها را با یک دماسنج مقاومتی پلاتین لایه نازک کوچک جایگزین کرد.

مطلب پیشنهادی:
چالش های انتقال دما از فرآیند به ترانسمیتر دما

ناحیه سنسور بزرگ در RTD های سیم پیچ معمولاً منجر به زمان پاسخ آهسته می شود – در برخی موارد، RTD سیم پیچی ممکن است یک دقیقه کامل طول بکشد تا به تغییر دما پاسخ دهد. اما سنسور لایه نازک، iTherm TM411 RTD از Endress+Hauser، 3.5 ثانیه را ارائه می‌دهد. سرعت پاسخگویی و دقت 0.1 درجه سانتیگراد.

پیچیدگی مشکل نیاز به قرار دادن یک ترموول در سیال فرآیند برای محافظت از سنسور بود. ترموول ها واکنش هر سنسور دما را کاهش می دهند. قطر TM411 فقط 6 میلی متر است، بنابراین می تواند در یک ترموول به قطر 9 میلی متر قرار گیرد که تأثیر بسیار کمی بر زمان پاسخگویی دارد. این ترموول نازک حفاظت مکانیکی لازم را فراهم می کند و در عین حال امکان انتقال سریع حرارت از سیال فرآیند به سنسور را که در نوک ترموول نصب شده است را فراهم می کند.

Chr. Hansen آزمایشات TM411 را با و بدون ترموول انجام داد. آزمایش‌ها هیچ کندی قابل اندازه‌گیری در زمان پاسخ و انحراف در اندازه‌گیری دما را تنها 0.045 درجه سانتیگراد نشان ندادند.

دقت نیز در این فرآیند مهم است، بنابراین سنسورهای RTD باید چندین بار در سال کالیبره شوند. پیش از این، کالیبراسیون حدود 45 دقیقه طول می‌کشید و اغلب در حین برداشتن سنسور، فرآیند خاموش می‌شد. حدود 20 دقیقه از این زمان صرف قطع سیم ها و وصل مجدد آن ها پس از اتمام کالیبراسیون شدTM411 RTD ها دارای ویژگی QuickNeck هستند که تنها با یک چرخش بدون ابزار، قسمت بالایی سنسور را از ترموول حذف می کند.

نیازی به باز کردن محفظه یا جدا کردن سیم‌ها نیست، بنابراین می‌توان یک RTD کالیبره شده را به سرعت وارد کرد تا جایگزین RTD شود که نیاز به کالیبراسیون دارد، یا می‌توان سنسور را برای کالیبراسیون سریع در محل خارج کرد. با Quick-Neck، یک تکنسین با تجربه می تواند سنسور را در کمتر از پنج دقیقه جدا کرده و جایگزین کند. این همچنین منجر به عدم امکان سیم کشی مجدد نادرست ترانسمیتر پس از نصب مجدد می شود.

مطلب پیشنهادی:
قوانین ترموکوپل ها

بزرگترین مزیت کالیبراسیون سریع تر، توان عملیاتی بیشتر است. در حالی که کالیبراسیون در حال انجام است، فرآیند UHT قابل نظارت و کنترل نیست و بنابراین باید خاموش شود. کاهش زمان کالیبراسیون به میزان بیش از 20 دقیقه در هر سنسور به این معنی است که محصول بیشتری را می توان به صورت روزانه استریل کرد. علاوه بر افزایش در دسترس بودن کارخانه، نیاز به روش های تمیز در محل (CIP) پس از کالیبراسیون مجدد را نیز از بین می برد.

بخش مترولوژی در Chr. Hansen کالیبراسیون ها را با استفاده از یک حمام کالیبراسیون با دمای کنترل شده انجام می دهد که مقادیر اندازه گیری شده TM411 را با یک دماسنج مرجع دقیق مقایسه می کند. هنگامی که سنسور به تعادل رسید و تکنسین تأیید کرد که سنسور در محدوده تحمل قرار دارد، آنها هرگونه برش لازم را در خروجی انجام می‌دهند، سنسور را از کالیبراتور دما خارج می‌کنند، آن را دوباره در ترموول قرار می‌دهند و با یک چرخش آخر در جهت عقربه‌های ساعت آن را محکم می‌کنند.

Chr. Hansen تاکنون 27 سنسور را بر روی فرآیندهای استریلیزاسیون UHT خود نصب کرده است و از آن زمان تاکنون شاهد یک دسته بد ناشی از عملکرد نادرست سنسورهای دما نبوده است.

برای سفارش و یا خرید انواع محصولات ابزار دقیق و همچنین کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های 88341674-021 | 88341172-021 تماس حاصل فرمایید.

تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است.
استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد

پست الکترونیک: miraco1393@gmail.com
ارتباط مستقیم: 09338888148

لینکدین میراکنترلفیسبوک میراکنترلتلگرام میراکنترلاینستاگرام میراکنترلواتس اپ میراکنترل

مقالات مرتبط

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

زمان مطالعه: ۲ دقیقه عملکرد ایمنی ابزار دقیق، یک حلقه کنترل در یک فرآیند یا دستگاه است که هدف آن ایمنی است. SIF، اختصار …

پکینگ استم شیر – روش تعویض

پکینگ استم شیر – روش تعویض

زمان مطالعه: ۳ دقیقه پکینگ استم ولو یا “پکینگ استم شیر”، فرآیندی است که در آن دنباله گلند ولو با مواد بسته‌بندی تنظیم می‌شود …

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه یک شیر، یک جزء است که می‌توان آن را در یک سیستم جریان سیالات و همچنین در یک سیستم فشاری …

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله، ما به بحث درباره کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در میدان می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای …

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه هنگامی که فشار به ترانسمیتر اعمال می‌شود، مقادیر حداقل و حداکثر برای محدوده اندازه‌گیری LRV و URVمی‌توانند با استفاده از …

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله به طراحی پاور ساپلای ۲۴ ولت مستقیم و کلیدهای مدار (نمایه‌ی فاز‌های طراحی) می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم …

بهینه سازی معماری پی ال سی

بهینه سازی معماری پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه این مقاله به بررسی تأثیر توزیع و چگالی ورودی/خروجی‌ها و ماژول‌ها بر هزینه سخت‌افزار می‌پردازد، به عبارت دیگر چگونگی بهینه‌سازی …

اندازه ماژول پی ال سی

اندازه ماژول پی ال سی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه می‌خواهیم برخی افکاری درباره نحوه تعیین اندازه ماژول پی ال سی بر اساس تراکم کارت‌ها داشته باشیم، یعنی درباره بهترین …

انتخاب ماژول های پی ال سی

انتخاب ماژول های پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه انتخاب ماژول‌های پی ال سی ابتدایی، تجزیه و تحلیل نیازهای فنی برنامه است. در اغلب موارد، این تجزیه و تحلیل …

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

زمان مطالعه: ۴ دقیقه در این مقاله، ما به بررسی روش انتخاب پردازنده مرکزی (CPU) و توضیح گزینه‌های اصلی برای معماری سیستم کنترل می‌پردازیم …

انتخاب HMI

انتخاب HMI

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله انتخاب پنل HMI  را مورد بررسی قرار می دهیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل انتخاب HMI …

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

زمان مطالعه: ۵ دقیقه در این مقاله، ما در مورد موضوع اجزای مختلف طرح سیستم دی سی اس و ماژول‌های آن مانند پردازنده‌ها و …

شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.