وبلاگ

میراکنترل / مقالات مرتبط با تجهیزات الکتریکال / اصول کارکرد Level سوئیچ رسانا

اصول کارکرد Level سوئیچ رسانا

اصول کارکرد Level سوئیچ رسانا
زمان مطالعه: 2 دقیقه

شاید ساده‌ترین (و قدیمی‌ترین) شکل تشخیص سطح الکتریکی جایی است که یک جفت الکترود فلزی با مواد فرآیند تماس می‌گیرند تا یک مدار الکتریکی کامل را تشکیل دهند و یک رله را فعال کنند.

البته این نوع سوئیچ فقط با جامدات و مایعات دانه ای که رسانای الکتریکی هستند (مانند آب آشامیدنی یا کثیف، اسیدها، مواد سوزاننده، مایعات غذایی، زغال سنگ، پودرهای فلزی) و نه با مواد نارسانا (مانند آب فوق خالص، روغن، پودر سرامیک).

🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل

یک طرح قدیمی برای Level سوئیچ های رسانا، مدل 1500 “رله القایی” است که در ابتدا توسط B/W Controls ساخته شد و از یک ترانسفورماتور/رله ویژه برای تولید ولتاژ پروب AC ایزوله و احساس وجود مایع استفاده می کرد :

Level سوئیچ رسانا

ولتاژ خط (120 VAC) به سیم پیچ اولیه انرژی می دهد و یک میدان مغناطیسی را از طریق هسته آهنی چند لایه رله می فرستد. این میدان مغناطیسی به راحتی از مرکز سیم پیچ ثانویه زمانی که مدار ثانویه باز است عبور می کند (هیچ مایعی مدار پروب را نمی بندد)، بنابراین “مدار” مغناطیسی در هسته کامل می شود. با تکمیل مدار مغناطیسی، آرمیچر به سمت هسته جذب نخواهد شد.

با این حال، هنگامی که یک مدار با افزایش سطح مایع برای تماس با هر دو پروب تکمیل می‌شود، جریان حاصل از سیم پیچ ثانویه، شار مغناطیسی را از مرکز آن عبور می‌دهد و باعث می‌شود که شار مغناطیسی بیشتری به قطب‌های انتهایی دور بزند، جایی که آرمیچر آهنی را به سمت هسته جذب می‌کند. قاب این جاذبه فیزیکی، کنتاکت های سوئیچ را فعال می کند که سپس وجود سطح مایع را در پروب ها نشان می دهد.

مطلب پیشنهادی:
کنتاکتور بای پس چیست؟

جفت تصویر زیر دو حالت این Level سوئیچ را نشان می دهد که خطوط مغناطیسی شار به صورت خطوط چین دار در هسته برجسته شده اند :

اصول کارکرد Level سوئیچ رسانا

طراحی “ترانسفورماتور” این Level سوئیچ رسانا خاص نه تنها ایزوله الکتریکی بین پروب ها و مدار انرژی زا (120 VAC) را فراهم می کند، بلکه طیف وسیعی از ولتاژهای تشخیص را نیز قادر می سازد فقط با تغییر تعداد پروب ها تولید شود. سیم در سیم پیچ ثانویه “چرخش” می شود.

رله القایی مدل 1500 B/W Controls در انواع سطوح ولتاژ خروجی AC، از 12 VAC (برای تشخیص مواد فلزی) تا 800 VAC برای استفاده با آب غیر معدنی مانند آنچه در سیستم‌های دیگ بخار یافت می‌شود، موجود است.

توجه: این یک طرح مدل قدیمی است.

تغییرات مدرن تر در طرح یکسان، از ولتاژهای متناوب بسیار کمتری برای انرژی دادن به پروب ها استفاده می کنند و از مدارهای امپلی فایر نیمه هادی حساس برای تشخیص جریان پروب و سیگنال سطح مایع استفاده می کنند.

برای سفارش و یا خرید انواع محصولات ابزار دقیق و همچنین کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های 88341674-021 | 88341172-021 تماس حاصل فرمایید.

منبع:

instrumentationtools.com

تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است.
استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد

پست الکترونیک: miraco1393@gmail.com
ارتباط مستقیم: 09338888148

لینکدین میراکنترلفیسبوک میراکنترلتلگرام میراکنترلاینستاگرام میراکنترلواتس اپ میراکنترل

مقالات مرتبط

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

زمان مطالعه: ۲ دقیقه عملکرد ایمنی ابزار دقیق، یک حلقه کنترل در یک فرآیند یا دستگاه است که هدف آن ایمنی است. SIF، اختصار …

پکینگ استم شیر – روش تعویض

پکینگ استم شیر – روش تعویض

زمان مطالعه: ۳ دقیقه پکینگ استم ولو یا “پکینگ استم شیر”، فرآیندی است که در آن دنباله گلند ولو با مواد بسته‌بندی تنظیم می‌شود …

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه یک شیر، یک جزء است که می‌توان آن را در یک سیستم جریان سیالات و همچنین در یک سیستم فشاری …

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله، ما به بحث درباره کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در میدان می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای …

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه هنگامی که فشار به ترانسمیتر اعمال می‌شود، مقادیر حداقل و حداکثر برای محدوده اندازه‌گیری LRV و URVمی‌توانند با استفاده از …

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله به طراحی پاور ساپلای ۲۴ ولت مستقیم و کلیدهای مدار (نمایه‌ی فاز‌های طراحی) می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم …

بهینه سازی معماری پی ال سی

بهینه سازی معماری پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه این مقاله به بررسی تأثیر توزیع و چگالی ورودی/خروجی‌ها و ماژول‌ها بر هزینه سخت‌افزار می‌پردازد، به عبارت دیگر چگونگی بهینه‌سازی …

اندازه ماژول پی ال سی

اندازه ماژول پی ال سی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه می‌خواهیم برخی افکاری درباره نحوه تعیین اندازه ماژول پی ال سی بر اساس تراکم کارت‌ها داشته باشیم، یعنی درباره بهترین …

انتخاب ماژول های پی ال سی

انتخاب ماژول های پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه انتخاب ماژول‌های پی ال سی ابتدایی، تجزیه و تحلیل نیازهای فنی برنامه است. در اغلب موارد، این تجزیه و تحلیل …

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

انتخاب پردازنده مرکزی و طراحی سیستم کنترل

زمان مطالعه: ۴ دقیقه در این مقاله، ما به بررسی روش انتخاب پردازنده مرکزی (CPU) و توضیح گزینه‌های اصلی برای معماری سیستم کنترل می‌پردازیم …

انتخاب HMI

انتخاب HMI

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله انتخاب پنل HMI  را مورد بررسی قرار می دهیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل انتخاب HMI …

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

طرح سیستم دی سی اس و اجزای مختلف آن

زمان مطالعه: ۵ دقیقه در این مقاله، ما در مورد موضوع اجزای مختلف طرح سیستم دی سی اس و ماژول‌های آن مانند پردازنده‌ها و …

شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.