پوزیشنر فیشر

پوزیشنر فیشر
زمان مطالعه: 6 دقیقه

یکی از لوازم جانبی شیر کنترلی  ، کنترل کننده موقعیت شیر ​​است که به آن پوزیشنر (موقعیت دهنده) نیز گفته می شود. عملکرد اساسی یک پوزیشنر فیشر ، رساندن هوای تحت فشار به اکچویتور (محرک) شیر کنترلی است، به گونه ای که موقعیت ساقه یا شفت شیر با نقطه تنظیم شده از سیستم کنترل مطابقت داشته باشد. در این مقاله انواع پوزیشنرهای فیشر را بررسی خواهیم کرد.

🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای میراکنترل

فهرست مطالب:

🔰پوزیشنر پنوماتیک فیشر

🔰پوزیشنر آنالوگ فیشر

🔰پوزیشنر دیجیتال فیشر

🔰عیب یابی پوزیشنر های فیشر

🔰ارتباط دیجیتال دو طرفه

 

از پوزیشنر های فیشر معمولاً در مواقعی استفاده می شود که دریچه ای به عملکرد گاز نیاز دارد. یک پوزیشنر فیشر نیاز به بازخورد موقعیت از ساقه یا شفت شیر دارد و فشار پنوماتیک را به اکچویتور وارد می کند تا شیر باز و بسته شود. پوزیشنر باید روی شیر کنترلی یا در نزدیکی مجموعه شیر کنترلی نصب شود. بسته به نوع سیگنال کنترل ، قابلیت تشخیصی و پروتکل ارتباطی ، سه دسته اصلی در پوزیشنر های فیشر وجود دارد که در ادامه بررسی می کنیم.

پوزیشنر فیشر

پوزیشنر پنوماتیک فیشر

دسته اول پوزیشنر های فیشر ، پوزیشنر های پنوماتیک هستند. واحدهای پردازش قدیمی ممکن است از سیگنال فشار پنوماتیک به عنوان تنظیم کننده و کنترل کننده ، شیر های کنترلی استفاده کنند. فشار به طور معمول بین 20.7 تا 103 کیلو پاسکال (3 تا 15 psig) تنظیم می شود تا موقعیت شیر را از  0 به 100٪ منتقل کند.

در یک طرح معمول پوزیشنر پنوماتیک فیشر ، موقعیت ساقه یا شافت دریچه با پوزیشنری که سیگنال کنترل پنوماتیک را دریافت می کند مقایسه می شود. هنگامی که سیگنال ورودی افزایش می یابد ، دمش منبسط شده و بیلوز را حرکت می دهد. میله روی یک محور می چرخد ​​، که یک فلاپر را به نزدیک نازل منتقل می کند. فشار نازل افزایش می یابد که باعث افزایش فشار خروجی به اکچویتور از طریق رله تقویت کننده پنوماتیک می شود. افزایش فشار خروجی به اکچویتور باعث حرکت ساقه شیر می شود. حرکت ساقه با استفاده از بادامک به میله منتقل می شود. همزمان با چرخش بادامک ، میله ، محور بازخورد را می چرخاند تا فلاپر را کمی از نازل دور کند. فشار نازل کاهش یافته و فشار خروجی به اکچویتور را کاهش می دهد. حرکت ساقه ادامه می یابد ، تا زمانی که تعادل برقرار نشود ، فلاپر از نازل دور می شود. هنگامی که سیگنال ورودی کاهش می یابد ، بیلوز منقبض می شود (با کمک یک فنر داخلی) و میله در محور ورودی به حرکت در می آید تا فلاپر را از نازل دور کند. فشار نازل کاهش می یابد و رله اجازه می دهد فشار محفظه دیافراگم به محیط بیرون خارج شود ، که باعث می شود ساقه اکچویتور به سمت بالا حرکت کند. از طریق بادامک ، حرکت ساقه به سمت میله تغذیه می شود تا فلاپر نزدیک به نازل جابجا شود. با بدست آوردن شرایط تعادل ، حرکت ساقه متوقف شده و فلاپر قرار می گیرد تا از کاهش بیشتر فشار اکچویتور جلوگیری کند.

مطلب پیشنهادی:
امرسون، پوزیشنر ترانسمیترهای دیجیتال Fisher FIELDVUE 4400 را منتشر کرد.

پوزیشنر آنالوگ فیشر

پوزیشنرهای I / P آنالوگ نوع دوم پوزیشنر فیشر هستند که به پوزیشنر I / P آنالوگ معروف هستند. اکثر واحدهای پردازشی مدرن از یک سیگنال DC 4 تا 20 میلی آمپر برای تعدیل دریچه های شیر کنترلی استفاده می کنند. این امر الکترونیکی را به طراحی پوزیشنر فیشر وارد می کند و نیاز دارد که پوزیشنر فیشر سیگنال جریان الکترونیکی را به یک سیگنال فشار پنوماتیک (جریان به پنوماتیک یا I / P) تبدیل کند.

در یک پوزیشنر فیشرI / P آنالوگ معمولی ، مبدل سیگنال ورودی DC دریافت می کند و از طریق موقعیت نازل / فلاپر سیگنال خروجی پنوماتیک متناسبی را ارائه می کند. سیگنال خروجی پنوماتیک سیگنال ورودی را پوزیشنر فیشر پنوماتیک ارائه می دهد. در غیر این صورت ، طراحی همان موقعیت دهنده پنوماتیک است.

پوزیشنر فیشر

پوزیشنر دیجیتال فیشر

در حالی که پوزیشنر های پنوماتیک و پوزیشنر های ورودی I / P آنالوگ کنترل موقعیت پایه شیر کنترلی را فراهم می کنند ، کنترل کننده های شیر کنترلی دیجیتال ، بعد دیگری به قابلیت پوزیشنر های فیشر اضافه می کنند. این نوع پوزیشنر فیشر ابزاری مبتنی بر ریزپردازنده است. ریزپردازنده امکان تشخیص و ارتباط دو طرفه را برای ساده سازی راه اندازی و عیب یابی فراهم می کند. در یک کنترل کننده شیر کنترلی دیجیتال معمولی فیشر ، سیگنال کنترلی توسط ریزپردازنده خوانده می شود ، توسط یک الگوریتم دیجیتال پردازش می شود و به سیگنال جریان درایو به مبدل I / P تبدیل می شود. ریزپردازنده الگوریتم کنترل موقعیت را به جای میله مکانیکی ، بادامک و فلاپر انجام می دهد. با افزایش سیگنال کنترل ، سیگنال درایو به مبدل I / P افزایش می یابد و فشار خروجی از مبدل I / P افزایش می یابد. این فشار به یک رله تقویت کننده پنوماتیک هدایت می شود و دو فشار خروجی به اکچویتور وارد می کند. با افزایش سیگنال کنترل ، فشار خروجی همیشه افزایش می یابد و فشار خروجی دیگر کاهش می یابد. شکل پایین پوزیشنر دیجیتال فیشر نصب شده بر روی یک شیر کنترلی با اکچویتور های دو عملکرده از هر دو خروجی استفاده می کنند ، در حالی که اکچویتور های تک اثر فقط از یک خروجی استفاده می کنند. تغییر فشار خروجی باعث حرکت ساقه محرک یا شافت می شود. موقعیت شیر کنترلی به ریز پردازنده انتقال داده می شود. ساقه تا رسیدن به موقعیت صحیح به حرکت خود ادامه می دهد. در این مرحله ، ریزپردازنده سیگنال اکچویتور را به مبدل I / P تثبیت می کند تا زمانی که تعادل حاصل شود. علاوه بر عملکرد کنترل موقعیت شیر کنترلی ، یک کنترل کننده شیر دیجیتال دارای دو قابلیت اضافی است:

  1. تشخیص
  2. ارتباط دیجیتال دو طرفه.
مطلب پیشنهادی:
کار با شیر کنترل

پوزیشنر فیشر

عیب یابی پوزیشنر های فیشر

ریزپردازنده درون کنترل کننده شیر کنترلی دیجیتال فیشر به پوزیشنر فیشر اجازه می دهد تا آزمایش های تشخیصی را اجرا ، تحلیل و ذخیره کند. اطلاعات تشخیصی در تعیین سلامت کل مجموعه شیر کنترلی مفید است. با استفاده از سنسورهای فشار ، سنسورهای دما ، سنسورهای حرکت ، و قرائت های داخلی ، نمایش های گرافیکی ، عملکرد شیر کنترلی و سلامتی آن مورد بررسی قرار می گیرد و اقدامات پیشنهادی ارائه می شود. سپس از این اطلاعات برای شناسایی عناصر مجموعه شیر کنترلی فیشر استفاده می شود که ممکن است نیاز به نگهداری داشته باشد.

ارتباط دیجیتال دو طرفه

ریزپردازنده ها درون کنترل کننده شیر کنترلی دیجیتال فیشر قرار دارند همچنین به پوزیشنر فیشر اجازه می دهد تا از طریق سیگنال دیجیتال با سیستم کنترل ارتباط برقرار کند. این کنترل کننده شیر کنترلی دیجیتال فیشر را قادر می سازد بازخورد اضافی مانند حرکت های واقعی و هشدارهای تشخیصی را به سیستم کنترل ارائه دهد. یکی از پروتکل های پر کاربرد ارتباطHART  است. ارتباطات HART از یک سیگنال دیجیتالی که روی سیگنال کنترل سنتی 4 تا 20 میلی آمپر قرار دارد استفاده می کند. این پروتکل ارتباطی اجازه می دهد تا از سیستم میزبان برای پیکربندی ، کالیبراسیون و نظارت بر سلامت پوزیشنر فیشر استفاده شود. ارتباطات HART مزایای ارتباطات دیجیتال را با آشنایی یک سیستم کنترل 4 تا 20 میلی آمپر ارائه می دهد. FOUNDATION fieldbus یکی دیگر از پروتکل های استاندارد صنعت است. این پروتکل هم دیجیتال است ، به این معنی که سیگنال کنترل (نقطه تنظیم) دیجیتال است و نه جریان  4 تا 20 میلی آمپر DC. مشابه ارتباطات HART ، از سیستم میزبان نیز می توان برای پیکربندی ، کالیبراسیون و نظارت بر پوزیشنر فیشر استفاده کرد. PROFIBUS همچنین یک پروتکل رایج در صنعت است که کلیه ارتباطات دیجیتال را فراهم می کند. لایه فیزیکی PROFIBUS و FOUNDATION یکسان است. با این حال ، پروتکل های ارتباطی متفاوت هستند و مزایای خاص خود را دارند. فناوری بی سیم یک روش اضافی را برای برقراری ارتباط بین سیستم کنترل و کنترل کننده شیر دیجیتال فیشر ارائه می دهد. برای پوزیشنر های مجهز به قابلیت بی سیم ، اطلاعات دیجیتالی را می توان مستقل از سیم کشی سیستم کنترل منتقل کرد.

مطلب پیشنهادی:
مبانی پوزیشنر ولو

برای سفارش و یا خرید محصولات پوزیشنر و خرید دیگر محصولات شیر های صنعتی، محرکها، رگولاتور ها و همچنین کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های 88341674-021 | 88341172-021 تماس حاصل فرمایید.

 

منبع:

www.

[/fusion_tab][/fusion_tabs][fusion_person name=”تیم تولیدمحتوای میراکنترل” title=”میراکنترل؛کنترل فرایند اتوماسیون” picture=”https://miracontroller.com/wp-content/uploads/2021/02/icons8-manager-80.png” picture_id=”21002|full” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”none” background_color=”” content_alignment=”center” icon_position=”bottom” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”left” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”https://wa.me/989125376505″ xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”info@miracontroller.ir” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است. استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.[/fusion_person][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container

تمامی محتوای قرارگرفته در این سایت نتیجه زحمات یکایک افراد تیم تولیدمحتوای میراکنترل است.
استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد

پست الکترونیک: miraco1393@gmail.com
ارتباط مستقیم: 09338888148

لینکدین میراکنترلفیسبوک میراکنترلتلگرام میراکنترلاینستاگرام میراکنترلواتس اپ میراکنترل

مقالات مرتبط

سیستم رله Redundant

سیستم رله Redundant

زمان مطالعه: ۲ دقیقه بیایید یک مثال ساده از چگونگی افزایش ایمنی طراحی ما با استفاده از رله‌های الکترومکانیکی سنتی را ببینیم. 🔹ارائه دهنده: …

درک سنسورهای مجاورتی (Proximity)

درک سنسورهای مجاورتی (Proximity)

زمان مطالعه: ۶ دقیقه تشخیص اشیاء یکی از اولین وظایف مهم در سطح میدانی است که قبل از هرگونه کنترل مبتنی بر فیدبک باید …

اصطلاحات سوئیچ فشار

اصطلاحات سوئیچ فشار

زمان مطالعه: ۴ دقیقه سوئیچ‌های فشار در کنترل و ابزار دقیق کارخانه‌ها بسیار محبوب و مهم هستند. این سوئیچ‌ها عمدتاً در مدارهای کنترلی و …

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

عملکرد ایمنی ابزار دقیق

زمان مطالعه: ۲ دقیقه عملکرد ایمنی ابزار دقیق، یک حلقه کنترل در یک فرآیند یا دستگاه است که هدف آن ایمنی است. SIF، اختصار …

پکینگ استم شیر – روش تعویض

پکینگ استم شیر – روش تعویض

زمان مطالعه: ۳ دقیقه پکینگ استم ولو یا “پکینگ استم شیر”، فرآیندی است که در آن دنباله گلند ولو با مواد بسته‌بندی تنظیم می‌شود …

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

چگونه می توان بازرسی کنترل ولو را انجام داد؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه یک شیر، یک جزء است که می‌توان آن را در یک سیستم جریان سیالات و همچنین در یک سیستم فشاری …

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در محیط

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله، ما به بحث درباره کالیبراسیون ترانسمیتر سطح اختلاف فشار در میدان می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم تولید محتوای …

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

روند تنظیم رنج ترانسمیتر فشار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه هنگامی که فشار به ترانسمیتر اعمال می‌شود، مقادیر حداقل و حداکثر برای محدوده اندازه‌گیری LRV و URVمی‌توانند با استفاده از …

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

پاور ساپلای و کلیدهای مدار

زمان مطالعه: ۲ دقیقه در این مقاله به طراحی پاور ساپلای ۲۴ ولت مستقیم و کلیدهای مدار (نمایه‌ی فاز‌های طراحی) می‌پردازیم. 🔹ارائه دهنده: تیم …

بهینه سازی معماری پی ال سی

بهینه سازی معماری پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه این مقاله به بررسی تأثیر توزیع و چگالی ورودی/خروجی‌ها و ماژول‌ها بر هزینه سخت‌افزار می‌پردازد، به عبارت دیگر چگونگی بهینه‌سازی …

اندازه ماژول پی ال سی

اندازه ماژول پی ال سی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه می‌خواهیم برخی افکاری درباره نحوه تعیین اندازه ماژول پی ال سی بر اساس تراکم کارت‌ها داشته باشیم، یعنی درباره بهترین …

انتخاب ماژول های پی ال سی

انتخاب ماژول های پی ال سی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه انتخاب ماژول‌های پی ال سی ابتدایی، تجزیه و تحلیل نیازهای فنی برنامه است. در اغلب موارد، این تجزیه و تحلیل …

شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.